Εγγραφές στα διαδικτυακά Μαθήματα για Όλους του Αλληλέγγυου Σχολείου της ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ

Οι εγγραφές [2021/2022] Μαθητών & Εκπαιδευτικών στο Αλληλέγγυο Σχολείο της ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ συνεχίζονται!!
Κάνε άμεσα την εγγραφή σου καθώς τα μαθήματα για τη Γ’ Λυκείου ξεκινούν στα τέλη Αυγούστου! Πλατφόρμα Online Εγγραφών εδώ: https://www.eterotopia.gr/mathimata-gia…/eggrafes-2021-22/
Συνεχίζουμε τα “μαθήματα για όλους” για 9η χρονιά. Αναγνωρίζοντας το εντατικοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα και τη δυσκολία πρόσβασης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιούμε δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές λυκείου και όχι μόνο. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν μαθήματα ξένων γλωσσών καθώς και μαθήματα που σχετίζονται με την τέχνη και τον πολιτισμό ανάλογα με τη διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών που θα υπάρξει.
Συμπλήρωσε και εσύ την πλατφόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!
Οι εγγραφές μαθητών αφορούν προς το παρόν τα μαθήματα λυκείου. Σύντομα θα ανακοινωθούν και μαθήματα ξένων γλωσσών και εργαστήρια τέχνης και πολιτισμού
Οι εγγραφές καθηγητών αφορούν το σύνολο των μαθημάτων για όλους
Η εμπειρία της πανδημίας ανέδειξε τη σημασία των διαδικτυακών μαθημάτων για μαθητές και μαθήτριες που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχουν αλληλέγγυα σχολεία. Συνεπώς διατηρούμε και ενισχύουμε τα δια ζώσης τμήματα για τα άτομα που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και επεκτείνουμε τη λειτουργία μας με διαδικτυακά τμήματα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση στη γνώση σε εκείνους και εκείνες που μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε δια ζώσης τμήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ιδανικά στο email μας: eterotopia.school@gmail.com είτε στο facebook: https://www.facebook.com/eterotopialessons, είτε κατά τις απογευματινές ώρες στο τηλέφωνο: 6948222258.
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *