Δράση αλληλεγγύης μαζί με Εργατικά Κέντρα Κορινθίας

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» και τα Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Λουτρακίου, Κιάτου, ευχαριστούμε όλους και όλες όσοι και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους όλης της χώρας.

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας, των επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής μας προς στους συνανθρώπους μας, που είδαν να χάνονται οι περιουσίες τους και να καταστρέφονται οι δουλειές τους.

Συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα, νερά και χυμοί, φαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, ζωοτροφές κ.ά. Σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, το οποίο ανέλαβε την μεταφορά τους, αποστάλθηκαν στην Αρκαδία για να διανεμηθούν στους Δήμους, που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες τους συμπολίτες μας για τις προσφορές τους.

Αυτές τις δύσκολες ώρες κανένας συνάνθρωπός μας δεν πρέπει να μείνει αβοήθητος και απροστάτευτος. Δείχνουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας και απλώνουμε χέρι βοηθείας στους πληγέντες συνάνθρωπους μας, που είδαν μέσα σε μια στιγμή να χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

Επειδή οι ανάγκες συνεχίζουν να υφίστανται, υπενθυμίζουμε τον τραπεζικό λογαριασμό σε μια προσπάθεια ενίσχυσης τους:

ALPHA BANK

ΙΒΑΝ : GR0901401050105002002025873

BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *