Αποστολή της «Αλληλεγγύης για Όλους» και του Κοινωνικού Ιατρείου Αθήνας στους πυρόπληκτους της Ηλείας

Η μεγάλη φωτιά του Αυγούστου στη Μάνη άλλαξε τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και των οικογενειών τους. Οι συνέπειες στο περιβάλλον, στην παραγωγή, την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής θα είναι πολύχρονες.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, σε συνεργασία με την με αλληλέγγυους πολίτες και δομές της περιοχής και την Ν.Ε Λακωνίας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ προχώρησαν την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Γύθειο σε διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους στην Ανατολική Μάνη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Σταύρο Αραχωβίτη για την αμέριστη βοήθεια του και όλους τους αλληλέγγυους της Λακωνίας που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Πολλά ευχαριστώ και στο προσωπικό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας στο Γύθειο για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της δράσης προς τους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μάνης.

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» από κοινού με το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας θα συνεχίσει την προσπάθεια ενίσχυσης των πληττόμενων από τις καταστροφικές πυρκαγιές .Σε μια περίοδο που η κλιματική αλλαγή θέτει αμείλικτα ερωτήματα ενώνουμε την φωνή μας με όλους τους φορείς που δεσμεύονται να αγωνισθούν για την προστασία του περιβάλλοντος. Από πλευράς μας θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση αντίστοιχων πρωτοβουλιών.

Συνεχίζουμε την καμπάνια

Τραπεζικός Λογαριασμός:

ALPHA BANK

IΒΑΝ : GR0901401050105002002025873

BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος :ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΟΛΗ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Με την ένδειξη ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ (είναι υποχρεωτικό)

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *