ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού

σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί

την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα

στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50)

Στη Συνέντευξη Τύπου θα γίνει η παρουσίαση της Πρωτοβουλίας, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του νερού και των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, όπως επίσης την προστασία της ενιαίας διαχείρισης του κύκλου του νερού  από την εμπορευματοποίησή του.

Οι 62 φορείς που συμμετέχουν – μέχρι σήμερα – στην Πρωτοβουλία, μεταξύ των οποίων ΑΔΕΔΥ, ΠΟΘΑ, Σωματεία της ΕΥΔΑΠ (Μηχανικών, Επιστημονικού Προσωπικού, Αποχέτευσης), Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ, επιδιώκουν την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή φορέων, παρατάξεων και οργανώσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικών, περιβαλλοντικών, καταναλωτικών και λοιπών κινήσεων πολιτών, την στήριξη της Εκκλησίας, και όλους τους πολίτες που συνειδητοποιούν ότι το νερό είναι ζωτικό ανθρώπινο δικαίωμα.

Άμεσος στόχος μας η αποτροπή της ιδιωτικοποίησης του Υδροδοτικού Συστήματος της Αττικής (ΕΥΣ) και η στήριξη της προσφυγής των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ στο ΣτΕ που έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί στις 10 Μαΐου 2022.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 8235 650

Σ.Σ.: Για την είσοδο στο χώρο θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του covid 19.  Η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Μάσκα υποχρεωτική σε όλους τους χώρους.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *